Wasmachine reparatie Voorburg

Wasmachine reparatie Voorburg

Wasmachine reparatie Voorburg voert dagelijks wasmachine reparatie uit aan alle merken en types wasmachines in Voorburg.wasmachine reparatie voorburg
Het juiste vakmanschap garandeert een goede afloop van de reparatie aan een wasmachine.
Daar wij een erkend leerbedrijf zijn, staat de kwaliteit bij ons witgoedbedrijf voorop. Wij hebben bijna in iedere straat in Voorburg een tevreden klant.

De unieke reële garantie die ons witgoed bedrijf op reparatie aan wasmachines geeft, zegt wel genoeg over ons vakmanschap.

Vakkundig onderzoek aan iedere types wasmachine zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG, Samsung, Whirlpool, Zanussi, Bauknecht, Indesit.

Hierna hoort u van onze monteur wat het probleem is met uw wasmachine. Reparatiekosten worden ter plekke door onze monteur berekend na onderzoek. Uiteraard overlegt de monteur met u over de kosten voordat hij überhaupt met de reparatie start.

Ongeacht het probleem, wij hebben een oplossing. De vraag is: Is reparatie rendabel of niet? Dit zult u gelijk van onze monteur horen.

Bij spoed kunt u ook bij ons terecht, gezien dat wij over een goed flexibel team beschikken. Het zijn eigen monteurs die u zelfs uit de brand willen helpen in het weekend.

Wasmachine reparatie Voorburg

U kunt altijd pinnen maar bij een storing aan de pinautomaat zult u contant moeten afrekenen.

Onze service, vakmanschap en garantie maken de naamsbekendheid.

Onze witgoed reparatie monteur zal u ongeveer een half uur van tevoren bellen om aan te geven dat hij onderweg is, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Dit is ook geldig voor weekend werk.

Wij berekenen geen voorrijkosten, zelfs niet in de weekenden. Wasmachine reparatie Voorburg?

Wij staan voor u klaar. Zelfs ’s nachts kunt u ons altijd bereiken door het online reserveringssysteem. U kunt op ieder gewenst tijdstip uw opdracht plaatsten voor  reparatie/storing en geeft u aan wanneer het u goed uitkomt.

Witgoed reparatie Den Haag probeert het u zo makkelijk mogelijk te maken om ons te bereiken.