Wasmachine reparatie Den Haag

Wasmachine reparatie Den Haag

Wasmachine reparatie Den Haag is er voor u, indien u een storing aan uw wasmachine heeft in Den Haag en omgeving.wasmachine reparatie den haag Hierbij vermelden wij u de meest voorkomende storingen waar wij in ons dagelijks werk mee te maken hebben.

U kunt een afspraak maken via de telefoon, mailen en via ons online afspraken systeem.

Wasmachine reparatie Den Haag verhelpt storingen aan o.a. de volgende merken:

AEG, Bosch, Siemens, Miele, Bauknecht, Samsung, Indesit, Kuppersbusch, LG, AEG, SMEG, Hotpoint, Whirlpool, Indesit, Atag, Asko, Beko, Proline, Zanussi, Pelgrim, Etna, Zanker, e.a.

Onze monteur heeft de meeste onderdelen van gangbare merken op voorraad in de auto, dus u hoeft in de meeste gevallen nooit lang te wachten tot uw wasmachine wordt gerepareerd. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat er een onderdeel besteld moet worden, dan kan dit veelal binnen 3 werkdagen geschieden.

De meest voorkomende problemen aan wasmachines zijn bijvoorbeeld:
– het water wordt niet afgepompt;
– de wasmachine pakt geen water;
– de wasmachine maakt veel herrie bij het centrifugeren;
– er is iets tussen de trommel en de kuip beland;
– de trommel draait niet meer;

Wasmachine reparatie Den Haag

Wij kunnen ons voorstellen, vooral met een gezin met kinderen, dat u niet zonder werkende wasmachine kunt en zijn er voor u wanneer u tegen een dergelijk probleem aanloopt.

Soms gebeurt het dat het niet rendabel is om uw wasmachine te laten maken, bijvoorbeeld wanneer de kosten voor reparatie dusdanig hoog zijn, dat dit niet opweegt tegen het aanschaffen van een nieuwe wasmachine.

Wasmachine reparatie Den Haag geeft u altijd eerlijk advies over de haalbaarheid van een reparatie en geeft u na onderzoek altijd een opgave van kosten. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Om het makkelijker te maken voor u, kunt u 24 uur per dag een afspraak maken voor een reparatie verzoek: via ons online afspraken systeem, door het sturen van een email of door het invullen van ons contactformulier. Uiteraard kunt u te allen tijde telefonisch contact opnemen met ons witgoed reparatie bedrijf voor het maken van een afspraak.